Schnitzler med grønne asparges

Foto: Thomas Hergaard

Schnitzler med grønne asparges - opskrift fra Hjemmet

Schnitzler med grønne asparges

En rigtig lækker forårsret, hvor skinkesnitzler er i godt selskab med asparges og champignoner.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Stege/kogetid: 10 min.
2 skinkeschnitzler (à ca. 150 g)
salt og peber
15 g smør
250 g markchampignon
1 fed hvidløg
125 g grønne asparges
soja
Tilbehør:
Bulgur, ris eller kartofler

  1. Skær hver schnitzel i 4-5 stykker og krydr dem med salt og peber.
  2. Brun dem hurtigt på en pande med smør og tag dem af panden.
  3. Steg nu de rensede, skivede champignon et par min.
  4. Tilsæt finthakket hvidløg og de rensede asparges skåret i mindre stykker. Steg under omrøring et par min. og tilsæt soja.
  5. Kom kødet tilbage på panden, smag til med salt og peber og lad det blive gennemvarmt. 
  6. Servér straks med det valgte tilbehør.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Kød, Asparges, Schnitzel og Hovedret

610x200_woordy_knap2.jpeg