Schnitzler med grønne asparges
SPONSORERET indhold

Schnitzler med grønne asparges

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En rigtig lækker forårsret, hvor skinkesnitzler er i godt selskab med asparges og champignoner.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
25. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Stege/kogetid: 10 min.
2 skinkeschnitzler (à ca. 150 g)
salt og peber
15 g smør
250 g markchampignon
1 fed hvidløg
125 g grønne asparges
soja
Tilbehør:
Bulgur, ris eller kartofler

  1. Skær hver schnitzel i 4-5 stykker og krydr dem med salt og peber.
  2. Brun dem hurtigt på en pande med smør og tag dem af panden.
  3. Steg nu de rensede, skivede champignon et par min.
  4. Tilsæt finthakket hvidløg og de rensede asparges skåret i mindre stykker. Steg under omrøring et par min. og tilsæt soja.
  5. Kom kødet tilbage på panden, smag til med salt og peber og lad det blive gennemvarmt. 
  6. Servér straks med det valgte tilbehør.