Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Sejfilet med tomat og courgette
Foto: Betina Hastoft

Sejfilet med tomat og courgette - opskrift fra Hendes Verden

Sejfilet med tomat og courgette

plate 4 personer
printer Print

Sejfilet med tomat og courgette
150 g cherrytomater
2 løg
1 courgette
600 g sejfilet
1 dl hvidvin el. bouillon
4 spsk. citronsaft
30 g smør
1 dl grofthakket persille
salt, peber
1 usprøjtet citron
Pynt:
persille
Tilbehør:
nye kogte
kartofler

  1. Fordel halve tomater, kvarte løg og skiver af courgette i et ovnfast fad. Stil fadet i ovnen ved 200 gr. ca. 20 min.
  2. Fordel fisken i ca. 4 x 4 cm tern over. Kom hvidvin, citronsaft og smørklatter ved. Drys med persille. Krydr med salt og peber. Fordel citronbåde over. Stil fadet i ovnen, og giv retten 15 min. yderligere ved 200 gr. på midterste ovnribbe.
Se, hvad vi ellers skriver om: Fisk, Courgette og Hovedret