Opskrift på siciliansk fennikelsalat
SPONSORERET indhold

Siciliansk fennikelsalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Fennikel smager allerbedst, når den snittes tyndt som her i denne lækre salat med fine nuancer af det syrlige søde og salte.

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
05. maj. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
Siciliansk fennikelsalat til 4 personer

Ingredienser

Siciliansk fennikelsalat

2 fennikel
saft og 1 spsk reven skal af ubehandlet citron
1-2 fed finthakket hvidløg
2 tsk olivenolie
salt, peber
2 spsk ristede pinjekerner
2 spsk sultanas rosiner eller korender
6-8 semidried tomater
200 g carpaccio af kalv.

Sådan laver du siciliansk fennikelsalat

1. Skær fennikel igennem på langs og snit dem så tyndt, det overhovedet er muligt.

2. Vend fennikelskiverne med citronsaft- og skal samt hvidløg, olivenolie, salt og peber.

3. Anret dem på et fad, drys pinjekerner, sultanas rosiner og tomater over sammen med kalvecarpaccioen og server.