simreret med svinekød
SPONSORERET indhold

Simregris i gryde

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Middagsmad, som næsten passer sig selv − så bliver det ikke lettere.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
15. apr. 2016 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

1 spsk olie
1-2 spsk karrypasta
500 g skinkekød i tern eller strimler
2-3 snittede løg
2-3 fed hakket hvidløg
2-3 udkernede groftskårne peberfrugter
1 dåse hakkede, flåede tomater
ca. 2,5 dl grøntbouillon
tabasco
salt, peber
1 dåse velafdryppede kikærter
2-3 forårsløg
koriander eller persille

Sådan gør du: Varm olien i en gryde, og svits karrypasta og kød heri under omrøring i et par minutter. Bland løg, hvidløg og peberfrugter ved, og svits yderligere et par minutter, før tomater og bouillon hældes ved. Lad det hele simre i ca. 20 minutter. Bland kikærterne i gryden, og varm retten godt igennem. Smag til med tabasco, salt og peber. Server med sprøde forårsløg på toppen og ekstra kryddergrønt.

● ● ● Energi pr. person: 310 kcal, fedt 24%, protein 42%, kulhydrat 34%