Opskrift på skaldyrssalat med koriander og forårsløg
SPONSORERET indhold

Skaldyrssalat med koriander og forårsløg

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Jes Buusmann
06. nov. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
7

Ingredienser

1 dl færdigkøbt, god mayonnaise
1 dl cremefraiche 9%
1-2 tsk karrypasta, evt. thaisalt,
friskkværnet peber
500 g store rejer, krebs,
krabbekød, evt. kammuslinger
kødet af 2 velmodne avocadoer
i store tern
2 fintsnittede stilke bladselleri
1 bdt forårsløg
frisk koriander
evt. små strimler ristet nori-tang
eller sorte sesamfrø.

Sådan gør du

Rør mayonnaise og cremefraiche sammen. Smag til med karrypasta, salt og peber. Vend skaldyr, avocadotern samt bladselleri i salaten sammen med halvdelen af forårsløgene, der er fintsnittet. Skær de resterende forårsløg i tynde strimler på langs, læg dem i en skål med koldt vand + evt. et par isterninger og sæt dem i køleskabet en times tid, så de „krøller“. Smag salaten til med lidt frisk
koriander, anret den i en skål eller et glas med de „krøllede“ forårsløg på toppen – og evt. et drys nori-tang eller sesamfrø.

TIP: Bruges frosne skaldyr, tøes de op og afdryppes omhyggeligt. Kammuslinger skal dampes 3-4 minutter og afkøles inden brug.