Opskrift på skindstegt torsk med æblebacon
SPONSORERET indhold

Skindstegt torsk med æblebacon

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Louise Bruun Foto: Mikkel Adsbøl
07. jan. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 20 min

Ingredienser

4 stykker torsk med skind, ca. 600 g
smør
havsalt og friskkværnet peber.

100 g bacon
2 faste, danske rødkindede æbler, hakket
1 rødløg, hakket
rosmarin finthakket og nogle enkle hele blade
persille, finthakket
havsalt.

Sådan gør du

Kom torsken på en pande og steg den i smør. Torsken skal stege ca. 1 1/2 min på hver side afhængigt af, hvor stor den er. Krydr til sidst med slat og peber.

Kom alle ingredienser på en pande med smør, men gem halvdelen af krydderurterne til lige inden servering. Lad det stege på svag varme i ca. 5-8 min, eller til det er faldet lidt sammen og dufter. Drys krydderurterne over lige inden servering.
Server sammen med torsken.

TIP:
Køb bacon af god kvalitet – evt. en du selv skærer ud. Det giver en meget bedre smag.