Skinke med flødespinat og brunede kartofler
Foto: Betina Hastoft
Hendes Verden

Skinke med flødespinat og brunede kartofler - opskrift fra Hendes Verden

Skinke med flødespinat og brunede kartofler

Af Bente Nissen Lundsgaard 18.nov.2014 Mad

4 personer

300-400 g røget skinke iskiver
Flødestuvet spinat:
200 g hel spinat, optøet fra frost
25 g smør
2 spsk. hvedemel
1 dl fløde
2 dl mælk
reven muskatnød
salt, peber
Tilbehør:
brunede kartofler og sennep

  1. Kog spinaten op i en gryde i 1 dl vand 2-3 min. Afdryp spinaten i en sigte. Læg spinaten på et skærebræt, og hak den groft igennem.
  2. Smelt smørret i en gryde, og rør hvedemelet i. Rør fløden og mælken i, og kog stuvningen igennem under omrøring 4-5 min. Smag til med muskatnød, salt og peber. Kom spinaten i. Varm stuvningen igennem under omrøring. Server stuvningen til skinken sammen med brune kartofler og sennep.
Læs alt om Kød Hovedret
Henter...