Skinkesalat med agurkeknas

Foto: Betina Hastoft Skinkesalat pyntet forårssmukt med rød skovsyre.

Skinkesalat med agurkeknas

Skinkesalat smager godt på rugbrød og som fyld i sandwich sammen med sprøde salatblade og tomatskiver.

Skinkesalat smager godt på rugbrød og som fyld i sandwich sammen med sprøde salatblade og tomatskiver.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 personer

  • 200 g kogt, røget skinke
  • 4 spsk. rødløg i tern
  • 1 dl god mayonnaise
  • 3 spsk. cremefraiche 18 %
  • 4 spsk. små tern af agurk
  • 1 tsk. dijonsennep
  • salt og peber

Pynt:

  • Rød skovsyre

Sådan gør du:

  1. Hak skinken fint på et skærebræt
  2. Rør rødløg, mayonnaise, creme fraiche, agurketern, sennep, salt og peber sammen
  3. Vend skinken i
  4. Kom skinkesalaten i en skål, og pynt med skovsyre
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Påskefrokost og Frokost