Skinkeschnitzler med blåskimmelost og broccolisalat
SPONSORERET indhold

Skinkeschnitzler med blåskimmelost og broccolisalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Mættende, salt og godt måltid – f.eks. en hverdagsaften eller til weekendens frokost.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Line Thit Klein
17. mar. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

500 g skinkeschnitzler – 4 stk
50 g blåskimmelost
150 g lufttørret skinke (der vil være lidt i overskud, som skal bruges til salaten)
1 tsk tørret timian
salt og peber
olie til stegning
2 broccolihoveder
1 rødløg
40 g cashewnødder
30 g tørrede abrikoser
200 g fromage frais
2 spsk mayonnaise
1 tsk vineddike eller æblecidereddike
3-5 dråber flydende sødemiddel (eller en lille tsk sukker)
salt og peber

Sådan laver du skinkeschnitzel:

Bank skinkeschnitzlerne, så de bliver møre og flade.

Fordel osten på hvert kødstykke, og vikl skiver af lufttørret skinke rundt om. Drys med peber på begge sider. Varm olien på panden, og kom kødet på. Steg skinkeschnitzlerne ved middel varme i cirka 4-6 minutter på hver side. Vend kødet løbende.

Pluk broccolien til små buketter, og hak stokkene fint. Læg i en skål, hæld kogende vand over og lad det stå ca. 5 minutter. Hæld vandet fra og lad broccolien køle af.
Hak rødløget fint.
Rist cashewnødderne på en tør pande i 3-4 minutter. Ryst løbende.
Hak abrikos fint.

Rist overskydende lufttørrede skinke på en tør pande ca. 2 minutter på hver side.
Bland broccoli, rødløg, hakket abrikos med fromage frais, mayonnaise, vineddike, sødemiddel og salt og peber. Rør det godt sammen.

Drys med cashewnødder, og knus den sprøde skinke over salaten.
Servér sammen med skinkeschnitzler.

550 kcal

PRØV OGSÅ wienerschnitzel og sprød salat

FÅ mere inspiration til sund og lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank/