Cheeseburger
Foto: Thomas Hergaard

Cheeseburger - opskrift fra Hjemmet

Cheeseburger

printer Print

Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 10 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
500 g hakket oksekød (8-10% fedt)
½ spsk olie
4 skiver ost
salt og peber
Endvidere:
4 burgerboller
sennep og ketchup
4-8 salatblade
1-2 tomater (i skiver)
½ løg (i ringe)
syltede agurker (i skiver)

  1. Ælt kødet sammen med salt og peber og form det til 4 bøffer.
  2. Steg dem på en varm pande med olie 4-5 min. på hver side.
  3. Læg osten på bøfferne de sidste 2 min. af stegetiden og lad den akkurat smelte.
  4. Rist bollerne og smør „underne“ med ketchup og „overne“ med sennep.
  5. Fyld dem med salatblade, bøffer, tomat, løgringe og syltede agurker.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kød, Amerikansk mad, Burger og Hovedret