Skøn forårssuppe
SPONSORERET indhold

Skøn forårssuppe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Alt det ureelle kød, alle hinderne og benet koges af til bouillon. Plukkødet gemmes, gerne i suppen, og den fryses ned til den dag, hvor i skal have en let og alligevel mættende suppe.

Af: Karen Hare Foto: Mikkel Adsbøl
02. maj. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

12-15 dl lammebouillon uden fedt
plukkød fra lammekøllen
200 g kort pasta
ca. 500 g grønsager, f.eks. gulerod, courgette,
forårsløg m.v.
salt, peber
Pynt:
persille
Tilbehør:
brød

  1. Kog suppen op, tilsæt pasta og derefter urterne. Kom dem i efterhånden, så alle grønsager er perfekt kogt til sidst. smag til med salt og peber, og drys med persille. server suppen med godt brød.