Ratatouille
SPONSORERET indhold

Skøn ratatouille

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Nilaus Borly Foto: Andreas Wiking
02. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

4 kalvekoteletter a 175 g
salt og friskkværnet peber
2 tsk olivenolie.

Ratatouillegrønt:
1 aubergine i tern
2 courgetter i tykke stykker
800 g stilktomater i halve
4 løg i tykke både
2 spsk olivenolie
1 god håndfuld rød eller grøn basilikum.

Yoghurt-dip sauce:
2 dl yoghurt 0,1%
1 fintsnittet rødløg
1-2 fed knust hvidløg
1 dl velafdryppede kapers
1-2 tsk finskåret estragon.
800 g små, nye kogte eller bagte kartofler.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    650 Kcal
  • Fedt:
    29 %
  • Protein:
    30 %
  • Kulhydrat:
    41 %

Sådan gør du

Gnid kødet med salt og peber. Pensl det med olie og grill det 4-5 minutter på hver side, alt efter tykkelse. Bland alle grøntsager med olie, salt og peber, bred dem i en foliebakke og bag dem i kuglegrillen ved indirekte varme. Vend grøntsagerne undervejs og vend dem til slut med masser af basilikum.

Rør alle ingredienser til saucen sammen og smag den til.
Servér de grillede koteletter med alt det lækre tilbehør!

TIP
Grøntsagerne kan naturligvis også bages i ovnen ved 225 grader ca. ½ time.