SPONSORERET indhold
Skyr på to måder
Få skyr på to sunde og fantastiske måder
Af: Louise Bruun, Jerk W. Langer og Susanne Knutzen
Foto: Andreas Wiking
1
Ingredienser
1. Den lette med hakket æble og acai
4 spsk skyr
½ æble, skåret i tern
1 spsk acaipulver
2. Den mættende med hørfrøgelé, bær og mynte
2 spsk hørfrø
150 g frosne bær
3 spsk skyr
lidt hakket mynte
1 spsk blandede, hakkede nødder (valnødder, hasselnødder, græskarkerner, mandler)
Sådan gør du:
1. Den lette med hakket æble og acai
Anret skyren med æbletern og acaipulver.
2. Den mættende med hørfrøgelé, bær og mynte
Læg hørfrøene i blød i vand natten over, og lad de frosne bær tø op i skyr natten over. Bland hørfrøgele i skyren om morgenen, og top op med lidt hakket mynte og evt. hakkede nødder.
Opskriften er fra bogen Super 5:2