Slikasparges med fjordrejer og æg

Foto: Jesper Glyrskov

Slikasparges med fjordrejer og æg - opskrift fra Hendes Verden

Slikasparges med fjordrejer og æg

Her får du opskriften på en lille nem sommerret med sæsonens asparges, rejer og æg.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate (4 personer)
Ingredienser

250 g hvide asparges
250 g grønne asparges
200 g kogte og pillede fjordrejer
4 hårdkogte æg
Marinade:
3 spsk. olivenolie
2 spsk. hakket persille
1 tsk. dijonsennep
salt, peber
Tilbehør:
rør en god mayonnaise med hakket basilikum og evt. lidt finthakket hvidløg

  1. Skær den træede ende af aspargesene, og skræl de hvide asparges fra hoved mod fod. Kog aspargesene i letsaltet vand i ca. 10 min. for de hvide og 4 min. for de grønne. Afdryp aspargesene, og hold dem varme under et rent klæde. Læg dem i et dybt fad
  2. Pisk marinaden sammen, og hæld den over aspargesene. Pynt med fjordrejer og hakkede æg.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Asparges, Rejer og Forret