Slikasparges med fjordrejer og æg
SPONSORERET indhold

Slikasparges med fjordrejer og æg

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Her får du opskriften på en lille nem sommerret med sæsonens asparges, rejer og æg.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jesper Glyrskov
14. maj. 2013 | Mad | Hendes Verden
(4 personer)

Ingredienser

250 g hvide asparges
250 g grønne asparges
200 g kogte og pillede fjordrejer
4 hårdkogte æg
Marinade:
3 spsk. olivenolie
2 spsk. hakket persille
1 tsk. dijonsennep
salt, peber
Tilbehør:
rør en god mayonnaise med hakket basilikum og evt. lidt finthakket hvidløg

  1. Skær den træede ende af aspargesene, og skræl de hvide asparges fra hoved mod fod. Kog aspargesene i letsaltet vand i ca. 10 min. for de hvide og 4 min. for de grønne. Afdryp aspargesene, og hold dem varme under et rent klæde. Læg dem i et dybt fad
  2. Pisk marinaden sammen, og hæld den over aspargesene. Pynt med fjordrejer og hakkede æg.