SPONSORERET indhold
Små brød med frikadellebøf, spejlæg og topping
4 personer
Ingredienser
½ portion grundfars
1 spsk. olivenolie
6 skiver rugbrød
2 spsk. Miracle Whip
4 æg
Topping:
½ rødløg
6 cornichoner
1 håndfuld persille
salt og peber
Grundfars:
1 dl couscous
1 dl bouillon
500 g hakket svine- og
kalvekød
1 lille løg
1 dl letmælk
1 æg
2 spsk. hvedemel
salt og peber
fedtstof til stegning
- Form 6 flade bøffer af farsen, og steg dem på en pande i olie.
- Rist rugbrødet på panden eller på en brødrister. Smør brødet med Miracle Whip, og læg bøfferne på brødene.
- Steg æggene som spejlæg på panden, og læg dem over bøffen.
- Hak løget fint, skær cornichoner i små tern, og hak den skyllede og afdryppede persille. Bland det hele sammen i en skål, og fordel det over æggene. Krydr med salt og peber.