Små madder med røget laks og peberrodscreme
SPONSORERET indhold

Små madder med røget laks og peberrodscreme

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Julen er en fest for den hjemmelavede mad, og i juledagene spiser vi nærmest hele tiden. Nyd den skønne mad og hav en rigtig god jul!

Af: Katrine Klinken Foto: Line Falck
12. jan. 2016 | Opskrift | Hjemmet
5-6 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
3-4 store skiver koldrøget laks
100 g cremefraiche (38%)
3-4 spsk. peberrod
et drys sukker
½ citron
½ flute (eller hvedebrød)
lidt frisk dild

  1. Peberrodscreme:
  2. Rør cremefraiche med groftrevet peberrod, sukker og et par dråber citronsaft.
  3. Skær 6-8 skiver af flutet, eller lav halve brødskiver. Smør brødet med peberrodscremen.
  4. Del lakseskiverne i halve. Læg dem på brødskiverne med dild, og servér med små stykker af citron.