Smag af forår
Forfriskende salat med sprøde radiser, sugarsnaps og forårsløg.
Ingredienser
300 g mørbrad
2 tsk olivenolie
salt, peber.
½ bakke blandede salater
½ bakke babyspinat
1 bdt. snittede radiser
1 bdt. snittede forårsløg
125 g snittede sugarsnaps
1 potte ærtespirer
Tahinyoghurt:
1 bæger yoghurt naturel 1-2 spsk tahin (sesampasta)
1 tsk ristede sesamfrø
300 g grovbrød
Sådan gør du:
Skær mørbraden i ca. 1 cm tykke skiver, pensl dem med olivenolie, og drys salt og peber på. Steg mørbradskiverne i 2-3 minutter på hver side. Brug evt. en grillpande. Læg kødet til side, og lad det afkøle.
Bland ingredienserne til salaten med mørbrad og ærtespirer. Rør og smag yoghurten til med tahin, salt og peber, og drys med lidt ristede sesamfrø ved servering. Server salaten med tahinyoghurt og groft brød.
Energi pr. person: 400 kcal, fedt 28%, protein 27%, kulhydrat 45%