SPONSORERET indhold
Smagfuld rugpizza med pølse og æg
8 stk. rugpizza |
Total: 15 min
Ingredienser
Rugpizza med pølse og æg
25 g gær
3½ dl lunken vand
1 æg
1 tsk. salt
50 g friskrevet parmesanost
2 spsk. olivenolie
200 g rugmel
ca. 400 g pizzamel
evt. 1½ dl tomatpure
Fyld:
100 g dansk chorizopølse, f.eks. fra Aalbæk eller Hedeager
3 hårdkogte æg
sorte oliven
frisk basilikum
50 g høvlet parmesan
lidt olivenolie
salt, peber
Tilbehør:
grøn salat
Sådan laver du rugpizza med pølse og æg
- Udrør gæren i vand. Rør æg, salt, parmesan og olivenolie i. Tilsæt de to slags mel, og ælt dejen smidig. Stil dejen til hævning et lunt sted en times tid.
- Udrul dejen til 8 cirkler (ca. 1 cm tykke). Læg dem på bagepapir. Smør tomatpure på. Bag pizzabundene ca. 15 min. ved 225 gr. på midterste ovnribbe.
- Pynt pizzaerne med skiver af pølse og æg, sorte oliven, basilikumblade og parmesan.
- Dryp med lidt god olivenolie. Krydr med salt og peber. Server med grøn salat.