Opskrift på cashewnødder og rugflager
SPONSORERET indhold

Snack: Cashewnødder og rugflager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Mikkel Adsbøl
14. okt. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
25 stk. | Total: 25 min

Ingredienser

Søde cashewsnacks

100 g cashewnødder med salt (kan også være uden)
50 g rugflager
50 g hørfrø
60 g tørrede abrikos
1/2 tsk vaniljepulver
60 g Supersød eller Sukin* (kan købes hos Frk. Skrump.dk eller i større supermarkeder)
50 g Bagesød eller Perfect fit* (kan købes hos Frk. Skrump.dk eller i større supermarkeder)

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    50 Kcal

Sådan laver du snack med cashewnødder

1. Hak cashewnødderne groft, og kom rugflager og hørfrø på en varm pande, og lad det riste ca. 3-5 min. Tilsæt finthakkede abrikoser, cashewnødder, vaniljepulver, SuperSød og Bagesød.

2. Rør løbende i massen. Lad SuperSød og BageSød smelte helt, og hæld derefter massen ud på et stykke bagepapir. Læg et stykke bagepapir ovenpå, og rul massen ud med en kagerulle, så det bliver til en tynd nøddeplade. Læg massen i fryseren i ca. 20 minutter. Knæk den i 25 stykker, og opbevar dem i lufttæt beholder.