Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på søde kartofler med selleri i fløde og hvidløg
Foto: Maria Sattrup Søde kartofler bagt med selleri i fløde og hvidløg

Opskrift på søde kartofler med selleri i fløde og hvidløg

Søde kartofler bagt med selleri i fløde og hvidløg

50 minutter
Print
4

3 søde kartofler skåret i tykke stænger
½ knoldselleri skåret i tykke stænger
3-4 fed hvidløg, hele med skal
¼ liter piskefløde
3-4 spsk vand
havsalt og peber.

Sådan gør du

Kom de snittede grøntsager i et ildfast fad og hæld piskefløden over – spæd den evt. op med 4 spsk vand for at for mere væde. Krydr med havsalt og peber.
Bag det i ovnen i 50 min. ved 180 grader.

Se, hvad vi ellers skriver om: Vegetarret, Dansk mad, Søde kartofler, Louise Bruun, Vegetarisk og Tilbehør