Et hav af søde sager

Et hav af søde sager

Et hav af søde sager

Bliv inspireret til at bage selv eller bare nyd de lækre billeder! Vi har fundet 8 spændende madblogs, du skal tjekke ud denne sommer.

Der bliver flere og flere af dem, og de uploader det ene lækre billede efter det andet til glæde for alle os andre. Her er de 8 madbloggere, du skal tjekke ud denne sommer:1. www.sesamsesam.com

Hjemmelavet bounty – jo tak! De unge madbloggere har tjek på udstyret, og det gælder også Luise Valentin, der tager super fotos af sin mad … surf forbi og se, hvordan både bounty’en og fyldet på hendes brunsviger nærmest drypper ud af skærmen og ned på dit tastatur.

2. www.louiogbearnaisen.dk
Man kan sagtens lave lækker mad i et 6 kvadratmeter stort køkken og tage lige så lækre billeder af den, når solen kommer ind ad vinduet – Louise kan i hvert fald og deler alle herlighederne på sin blog. Hendes youghurtis med rabarber og chokolade er den perfekte sommerdessert.

3. www.madsymfonien.dk
Helle fra Madsymfonien elsker at bage kager, og det kommer os alle til gode på den inspirerende blog med de sindssygt lækre billeder. Marcipankagerne med kirsebærskum vil i hvert fald pynte på ethvert sommerkagebord!

4. www.kagertilkaffen.wordpress.com
Titlen siger det hele – der er kager og atter kager på denne dejlige blog, og de ser alle sammen lækre ud! Også den sunde trekantede variant med tranebær, dadler og havregryn.

5. www.greenkitchenstories.dk
Bloggen er netop blevet kåret til verdens tredjebedste ‘mom food blog’, og senere i år følger en kogebog på dansk med alle de bedste opskrifter. Det er danske Luise, der sidder bag tasterne og blogger om sin lille families eventyr og eksperimenter med vegetarmad. Tjek deres ‘frozen pink cheesecake’ og alle de andre lækre opskrifter, der frister …

6. www.valdemarsro.dk
Kig forbi Ann-Christine, og få opskriften på en tiramisu, der virker hver gang. Vi har også tjekket lakridsisen og frugttærten med marcipan, som ser fantastiske ud!

7. www.twin-food.dk
‘Good food is wise medicin’ er mottoet for tvillingesøstrene Laura og Christine. Bloggen byder på enkelt layout, ingen dikkedarer og virkelig lækre billeder som f.eks. disse flødeboller med rabarber-hindbærskum.

8. www.tallerkendk.blogspot.dk
En lille og sød blog, hvor legetøjsdyr spiser af maden på mange af de pudsige og fine fotos – vi faldt for de lækre lemon bars, som skal afprøves snarest.

Læs også: Marcipanis med kirsebær

610x200_woordy_knap2.jpeg