Solbærsyltetøj med kanel
SPONSORERET indhold

Solbærsyltetøj med kanel

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
01. aug. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 45 min.
Kogetid: 10 min.
Ikke fryse-egnet
(ca. 1 1/2 l)
1 kg solbær
3-4 stk. hel kanel
1 dl vand
600 g syltesukker

  1. Rib og skyl bærrene og kom dem i en gryde med kanel og vand.
  2. Giv dem et opkog og lad dem simre ved svag varme under omrøring i 5 min.
  3. Rør syltesukker i og kog syltetøjet under omrøring i 3-5 min.
  4. Tag gryden af varmen og lad syltetøjet stå 10-15 min.
  5. Hæld syltetøjet på rengjorte, skoldede glas, fordel kanelstykkerne i glassene og sæt låg på.
  6. Opbevar syltetøjet mørkt og køligt.
  7. Syltetøjet er lækkert til brød, pandekager og isdesserter.

    PRØV OGSÅ: Jordbærmarmelade med ingefær