Opskrift på sommerbær i passionsfrugtcreme
SPONSORERET indhold

Sommerbær i passionsfrugtcreme

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Delikat sommerdessert, som er perfekt at lave som afslutning på en grillaften.

Af: Mai Knauer Foto: Line Thit Klein
28. jul. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
6

Ingredienser

500 g fromage frais
3 spsk afdryppet yoghurt neutral
40 g flormelis
5-6 passionsfrugter
4 små bananer (kan evt. udelades)
450 g af sæsonens små bær
2 tsk klar honning.

Sådan laver du sommerbær i passionsfrugtcreme

Kom fromage frais og yoghurt i en skål. Sigt flormelisen ned i skålen, og blanddet hele godt sammen. 

Halvér passionsfrugterne, skrab kødet ned i skålen, og rør det godt sammen. Skræl bananerne, og skær dem i skiver, som straks blandes i cremen i skålen.

Bland nu halvdelen af bærrene i cremen, og brug de resterende bær til at pynte oven på cremen. Brug gerne lidt syrlige bær, som en god kontrast til bananernes sødme.

Dryp med honning ved servering.


Prøv også jordbær i patentglas med små kys