Ingredienser
Arbejdstid: 30 min.
Stege/kogetid: 6 min.
Kødet er fryse-egnet
4 store italienske boller (eller burgerboller)
4 laksekoteletter (flækkede)
1 spsk olie
salt og friskkværnet peber
8 spsk grøn pesto
8 små salatblade
½ agurk (skiver)
2 tomater (skiver)
evt. lidt rød peberfrugt (ringe)
1 lille salatløg (ringe)
250 g friske ærtebælge
- Flæk laksekoteletterne, så de er ca. 1 cm tykke. Steg dem i 2-3 min. på hver side i varm olie på en slip let-pande og krydr med salt og peber.
- Varm bollerne og flæk dem. Smør hver side med pesto. Læg salatblade, agurke- og tomatskiver, løgringe og evt. peberfrugtringe imellem under- og overbollerne sammen med laksen. Servér med friske ærter til selv at bælge.