crumble med nektariner
SPONSORERET indhold

Skøn sommercrumble med nektariner, jordbær & hindbær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nemt og lækkert - en skøn crumble med jordbær, hindbær og nektariner. Servér den lækre crumble med flødeskum, cremefraiche eller en iskold kugle vaniljeis på toppen.

Af: Lone Kjær Foto: Tia Borgsmidt
01. jul. 2019 | Opskrift | ALT for damerne
Crumble til 6-8 personer | Total: 50 min

Ingredienser

500 g jordbær
200 g hindbær
2 ferskner eller nektariner
2 spsk sukker

Crumbledej:
120 g smuttede mandler
60 g hvedemel
60 g speltflager eller grovvalsede havregryn
120 g sukker
120 g smør

Tilbehør: is, cremefraiche eller flødeskum

Sådan laver du sommercrumble

Tænd ovnen på 180 grader. Skyl, nip og rens bærrene. Halver ferskenerne, og skær dem i tern.

Vend bær med ferskener og sukker, og fordel dem i et smurt ovnfast fad.

Crumbledej: Hak mandlerne groft. Vend dem med hvedemel, speltflager og sukker. Smuldr smørret heri. Fordel dejen over bærrene.

Bag kagen i midten af ovnen i ca. 30 minutter, til den er gylden og sprød.

Server lun med vaniljeis, cremefraiche eller flødeskum.

Anbefalet til dig