Sommerkrebinetter med krydderurter

Foto: Thomas Hergaard

Sommerkrebinetter med krydderurter - opskrift fra Hjemmet

Sommerkrebinetter med krydderurter

Krebinetter er en af de mest populære danske favoritter. Her får du en ny krebinet-variant, med krydderurter.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 2 personer
Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Stegetid: 10 min.
300 g hakket kalve- og svinekød
friske krydderurter (f.eks. persille, estragon, merian)
salt og peber
50 g durummel
10 g smør
½ spsk olie
Tilbehør: nye kartofler
og tomatsalat

  1. Ælt det hakkede kød sammen med hakkede krydderurter, salt og peber.
  2. Form det til 2-4 bøffer og vend dem i durummel blandet med lidt salt og peber. Steg dem på en pande med smør og olie ca. 5 min. på hver side.
  3. Servér f.eks. med nye kartofler og en salat af tomater med f.eks. fintsnittede forårsløg og en olie/eddikedressing.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Kød, Dansk mad, Krydderurter, Krebinetter og Hovedret

610x200_woordy_dmjpg.jpg