grillet makrel
SPONSORERET indhold

Sommermakrel med tomatmash og citronsquash

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker grillet sommermakrel med tomatmash og citronsquash

Af: Christian Bitz og Claus Holm
14. maj. 2015 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

600 g makrel
salt og peber
1 citron, saft
4 tomater
1 bundt basilikum
4 spsk olivenolie
1 gul squash, skåret i tynde skiver på et mandolinjern
1 grøn squash, skåret i tynde skiver på et mandolinjern
1 bundt basilikum

Sådan gør du:

Krydr makrellen med salt, peber og citronsaft. Grill den på begge sider i 5-7 minutter i alt.

Grill tomaterne på begge sider i 5 minutter i alt, til de er blevet bløde. Kom dem i en skål, og mos dem med basilikum og olivenolie.

Krydr de to slags squash med citronsaft og knust peber. Skær halvdelen i tynde strimler, så der er to slags til anretningen. Så har du nogle, der er i skiver, og nogle, der er i strimler.

Kom tomaterne i bunden af tallerkenen, kom makrellen over, og fordel gul og grøn squash over. Drys med knust sort peber. Pynt med basilikum.

Opskriften er fra kogebogen Bitz & Holms Grill revolution af Christian Bitz og Claus Holm. Bogen er udgivet af Samvirke.