Sommersalat
SPONSORERET indhold

Sommersalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
24. mar. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(2-4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
200 g rygeost
4 spsk cremefraiche 18% (eller piskefløde)
evt. 1 tsk dijonsennep
1 bdt radiser
½ agurk
purløg, persille, mynte eller basilikum
salt og peber
Tilbehør:
rugbrød eller knækbrød
evt. tomater

  1. Rør rygeosten sammen med cremefraiche eller fløde til passende konsistens. Smag til med salt, peber og evt. sennep.
  2. Rens radiserne og vask agurken. Skær dem i tynde skiver eller små tern og vend dem i rygeostecremen sammen med dine yndlingskrydderurter – én eller flere slags.
  3. Anret salaten i en skål eller på tallerkner. Pynt med overskydende radiser/agurkestykker og krydderurter.
  4. Server med rugbrød eller knækbrød og evt. solmodne tomater.