Sommertortillia med kylling
SPONSORERET indhold

Sommertortillia med kylling

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Mexicanske tortillia med kylling og sommerdressing.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
08. maj. 2013 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 8 min.
2 kyllingebryster (eller 300 g kalkunbryst)
1 rød peberfrugt
1 spsk olie
2 forårsløg
2-4 tortilla
Dressing:
en håndfuld frisk koriander
3 spsk olivenolie
3 spsk limesaft
½ frisk chili (uden frø og mellemvægge)
½-1 tsk stødt spidskommen
salt og peber

  1. Skær kød og peberfrugt i tynde strimler og steg det på en pande med olie – 5-8 min. Krydr med salt og peber.
  2. Rør dressingen sammen og smag til med salt og peber. Vend
  3. kød og peberfrugt sammen med dressingen og tilsæt fintsnittede forårsløg.
  4. Anret i lune tortillaser og server straks.