Sort bønnepasta med spinat og laks
SPONSORERET indhold

Sort bønnepasta med spinat og laks

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Bønnepasta er slet ikke pasta, men det ligner, og det virker.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
07. apr. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
3-4

Ingredienser

200 g sort bønnepasta, fås f.eks. i Rema1000, Føtex, Bilka og Magasin
4 fed hvidløg
olivenolie
500 g babyspinat
200 g røget laks (vild
eller øko)

Topping:
1 tsk chiliflager
1 tsk øko-citronskal, fintrevet
1 tsk citronpeber eller knust sort peber

Sådan gør du

Sæt vand over til pastaen. Kog den al dente, ca. 4-5 minutter eller efter anvisningen på pakken.

Skær imens hvidløget i tynde skiver, og sauter dem i olie på en stor, varm, dyb pande. De må gerne blive let gyldne, men ikke mørke.

Kom spinat på, og lad den falde sammen.

Vend den kogte pasta med spinaten.

Anret den med laks, og drys med en blanding af chili, citronskal og peber.