SPONSORERET indhold
Sort bønnepasta med spinat og laks
Bønnepasta er slet ikke pasta, men det ligner, og det virker.
3-4
Ingredienser
200 g sort bønnepasta, fås f.eks. i Rema1000, Føtex, Bilka og Magasin
4 fed hvidløg
olivenolie
500 g babyspinat
200 g røget laks (vild
eller øko)
Topping:
1 tsk chiliflager
1 tsk øko-citronskal, fintrevet
1 tsk citronpeber eller knust sort peber
Sådan gør du
Sæt vand over til pastaen. Kog den al dente, ca. 4-5 minutter eller efter anvisningen på pakken.
Skær imens hvidløget i tynde skiver, og sauter dem i olie på en stor, varm, dyb pande. De må gerne blive let gyldne, men ikke mørke.
Kom spinat på, og lad den falde sammen.
Vend den kogte pasta med spinaten.
Anret den med laks, og drys med en blanding af chili, citronskal og peber.