Søtunge med pastinakker & abrikossovs
SPONSORERET indhold

Søtunge med pastinakker & abrikossovs

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

<br><br>Kalorier 484 kcal<br> Protein 39 g 31 %<br> Kulhydrat 54 g 43 %<br> Fedt 14 g 26 %<br> Kostfibre 11 g<br>

Af: Jesper Glyrskov & Lars Ranek Foto: Jesper Glyrskov & Lars Ranek
09. jan. 2015 | Opskrift | Hjemmet
(1 person)

Ingredienser

Ingredienser:
170 g søtungefilet, eller anden fladfisk
5 g fedtstof til stegning
salt og peber
150 g pastinakker
5 g olie til stegning
dild
Abrikossovs:
45 g abrikos, tørret
50 g løg
1 fed hvidløg
1 dl bouillon, 1 dl vand + 1 tsk. pulver
30 g yoghurt, drænet
lidt citronskal, reven, øko

  1. Udblød abrikoserne i koldt vand i ca. ½ time.
  2. Hak løg og hvidløg og kom dem i en lille gryde med de udblødte abrikoser.
  3. Kom bouillon ved og lad det koge i cirka 15 min.
  4. Blend herefter sovsen med yoghurt. Smag til med citronskal, salt og peber.
  5. Skræl pastinakkerne og skær dem i grove stave. Varm en lille pande op og steg dem gyldne i olie eller bag dem i en 200 grader varm ovn i ca. 20 min. Krydr med salt.
  6. På en anden pande steges fisken i fedtstoffet. Fold fisken en gang, så den bliver tykkere. Krydr med salt og peber.
  7. Anret de stegte pastinakker sammen med fisken og hæld sovsen over. Pynt med dild.

    Find flere kalorielette opskrifter i én af
    Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »