Ingredienser
Ingredienser:
170 g søtungefilet, eller anden fladfisk
5 g fedtstof til stegning
salt og peber
150 g pastinakker
5 g olie til stegning
dild
Abrikossovs:
45 g abrikos, tørret
50 g løg
1 fed hvidløg
1 dl bouillon, 1 dl vand + 1 tsk. pulver
30 g yoghurt, drænet
lidt citronskal, reven, øko
- Udblød abrikoserne i koldt vand i ca. ½ time.
- Hak løg og hvidløg og kom dem i en lille gryde med de udblødte abrikoser.
- Kom bouillon ved og lad det koge i cirka 15 min.
- Blend herefter sovsen med yoghurt. Smag til med citronskal, salt og peber.
- Skræl pastinakkerne og skær dem i grove stave. Varm en lille pande op og steg dem gyldne i olie eller bag dem i en 200 grader varm ovn i ca. 20 min. Krydr med salt.
- På en anden pande steges fisken i fedtstoffet. Fold fisken en gang, så den bliver tykkere. Krydr med salt og peber.
- Anret de stegte pastinakker
sammen med fisken og hæld
sovsen over. Pynt med dild.
Find flere kalorielette opskrifter i én af
Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »