Opskrift på bacon soufflé
SPONSORERET indhold

Souffléer med bacon

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Opskriften stammer fra Melsted Badehotel på Bornholm, der er særligt kendt for deres morgenbord – hvor du blandt meget andet finder de små lækre souffléer.

Af: Tilde Mariann Andersen Foto: Line Thit Klein
12. jul. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
6 | Total: 20 min

Ingredienser

4 skiver bacon

4 æg

½ dl Fløde

2 tsk. hakket basilikum, persille og løvstikke – alt efter, hvad du foretrækker

Salt

Peber

 

Desuden skal du bruge silikoneforme til at bage i – f.eks. af den type, man også bruger til muffins.

Skær baconet ud i tern og steg det på en pande til det er sprødt. Lad det køle af på et stykke køkkenrulle.

 
Pisk æggene og fløden grundigt og smag til med krydderier, salt og peber. Smør silikoneformene med en lille smule fedtstof og hæld ægge massen i. Formene skal kun fyldes halvt op, da souffléerne vokser meget.

Bag dem i ovnen i ca. 10-12 min ved 180°C.

Pynt til sidst med bacon.