Opskrift på spaghetti med persillepesto
SPONSORERET indhold

Spaghetti med persillepesto

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det er ingen sag at lave sin egen pesto til spaghettien, og i denne version, hvor basilikum er erstattet af bredbladet persille, får du fuld valuta på sundhedskontoen, da persille er spækket med både C- og A-vitamin og jern.

Af: Cecilie Svensson Foto: Line Thit Klein
10. feb. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 20 min

Ingredienser

Ca. 400-500 g spaghetti

Pesto:
60 g pinjekerner
1 fed hvidløg
1 bakke bredbladet persille
Ca. 50 g parmesan, revet
ca 1 dl olivenolie
evt. en smule citronskal og –saft fra en usprøjtet citron
salt og peber
ekstra parmesanost og olivenolie

Sådan laver du spaghetti

Rist pinjekernerne gyldne på en pande og lad dem køle let ned. Blend alle ingredienserne til pestoen sammen og smag til med salt, peber og evt. lidt citron.

Hvor fin eller grov du ønsker den er op til dig, men jeg synes smagen kommer optimalt frem, hvis pestoen blendes til en lidt finere konsistens.

Kog pastaen som anbefalet på pakken og vend med pestoen, mens dens er rygende varm. Servér med det samme med lidt ekstra parmesanost og olivenolie.