Spansk kylling med abrikoser og mandler
SPONSORERET indhold

Spansk kylling med abrikoser og mandler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Saftig og smagfuld ret med smukke farver.

Af: Karen Hare, Bente Nissen Lundsgaard og Sandra Leigh Draznin Foto: Mikkel Adsbøl, Betina Hastoft og Thomas Hergaard
10. mar. 2014 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Koge-/stegetid: 50 min.
1 kylling (ca. 1400 g)
1 spsk. olie
1 løg
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
10 tørrede, bløde abrikoser
50 g mandler
1 ds. hakkede, flåede tomater
1 tsk. paprika
1-2 fed hvidløg
2 dl vand
salt og peber
Pynt: persille
Tilbehør: parboiled, løse ris og dampede, grønne bønner

  1. Partér kyllingen i 8-10 stykker.
  2. Brun dem i olien i en stegegryde. Tag kyllingestykkerne op på en tallerken.
  3. Hak løget, og skær peberfrugterne i strimler.
  4. Svits løg og peberfrugter i en gryde. Kom abrikoser, smuttede mandler, tomater, paprika, hvid-løg, vand, salt og peber i gryden. Kog op. Kom kyllingestykkerne i, og lad gryden snurre under tæt-sluttende låg i ca. 50 min. Tjek, at kødet er gennemstegt. Pynt med persille og servér med ris og bønner.