Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på spicy chicken
Foto: Mikkel Adsbøl Spicy chicken

Opskrift på spicy chicken

Spicy chicken

4
Print

4 kyllingebryster

5 dadler

3 tomater

1 chili

10 cm ingefær

3 fed hvidløg

Saft af 1 citron

3 spsk tamari (japansk soja)

2 spsk kokosolie til stegning

Sådan gør du:

Lav marinaden ved at komme alle ingredienserne i en blender, og kør til en jævn masse. Kom kyllingebrysterne i marinaden, og lad dem marinere i mindst 1 time gerne natten over, før du steger dem.

Tip!

Det er ikke lige meget, hvordan de forskellige olier opbevares. Alle vegetabilske olier skal stå koldt og mørkt, da de er meget ustabile og modtagelige overfor lys, ilt og varme. Disse olier må heller ikke opvarmes, da de så "går i stykker". De skal kun bruges koldt i salater eller lign. Smør og kokosolie kan tåle opvarmning og er de eneste olier, jeg bruger til stegning, da de er stabile og kan tåle høje temperaturer.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Tamari, Kylling, Japansk mad, Louise Bruun og Hovedret