Nem vegetarisk pastaret: Spicy karrypasta med grønsager i kokosmælk
Foto: Columbus Leth Nem vegetarisk hverdagsmad med pasta...

Nem vegetarisk pastaret: Spicy karrypasta med grønsager i kokosmælk

En nem og lækker pastaret uden kød - her får du opskriften på en af vores grønne favoritter med pasta, grønsager og kokosmælk. Den vegetariske pastaret smager vidunderligt, og du kan lave den på bare 20 minutter.

printer Print
clock 20 minutter
plate pasta til 4 personer

1 blomkål
2 løg
1 spsk. koldpresset rapsolie til stegning
2 tsk. grøn karrypasta
1 fed hvidløg
2 dl grønsagsbouillon
1 pose frisk spinat
1 dåse kokosmælk
salt og peber
300 g fuldkornsspaghetti
peanuts

Sådan gør du:

  1. Del blomkålen i buketter. Pil og skær løgene i tynde både. 
  2. Varm olien i en gryde, og tilsæt karrypasta, løg og presset hvidløg.
  3. Tilsæt blomkål, og vend godt rundt. Spæd til med bouillon, og kog i ca. 3 min.
  4. Tilsæt spinat og kokosmælk, og kog i ca. 2 min., til spinaten falder sammen.
  5. Tag gryden af varmen. Smag til med salt og peber.
  6. Kog spaghetti som angivet på emballagen, og afdryp.
  7. Server med grønsager i kokosmælk, og drys med hakkede peanuts.


    vegetarisk-pastaret-med-blomkaal-txt.jpg
Se, hvad vi ellers skriver om: Nem aftensmad, Pastaretter, Vegetarret, Vegetarisk og Hovedret