Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på spyd & nudler asianstyle
Foto: Andreas Wiking Spyd & nudler asianstyle

Opskrift på spyd & nudler asianstyle

Spyd & nudler asianstyle

4
Print

1 afpudset svinemørbrad, 400 g.

Marinade:
2 tsk olivenolie
2 spsk teriyaki sauce
1 knust fed hvidløg
1 tsk akaciehonning
salt, friskkværnet peber.

Nudelsalat:
1 spidskål
2 gulerødder
½ rødløg
100 g kogte ægnudler.

Asian dressing:
½ dl rødvinseddike
2-3 tsk fishsauce
saft af ca. ½ lime
3 tsk sukker
1 knsp salt
1 tsk groft stødt peberkorn.
1 bdt frisk koriander eller basilikum.
1 pakke naanbrød.

Energi pr. person:
460 Kcal
Fedt:
20 %
Protein:
30 %
Kulhydrant:
50 %

Sådan gør du

Skær kødet i 12 skiver, vend dem med den sammenpiskede marinade og fordel dem på fire grillspyd.

Grill spyddene over gode gløder 5-6 minutter på hver side, og lun også naanbrødene på grillen.

Hak kål, gulerødder og løg groft og bland grøntsagerne med nudler og den sammenpiskede marinade. Servér salaten til de grillede spyd med det lune brød.

TIP: Hvis du skal bruge træspyd til grillmaden, skal de ligge i koldt vand 20-30 minutter før brug.

Se, hvad vi ellers skriver om: Mørbrad, Nudler, Grillmad, Grillspyd, Sommer, Svin, Asiatisk mad og Hovedret