Spidskål med mornaysovs og skinke
SPONSORERET indhold

Spidskål med mornaysovs og skinke

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
08. maj. 2012 | Opskrift | Hjemmet
(4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Kogetid: ca. 10 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
1 stort spidskålshoved (delt i kvarte)
200 g kogt skinke (i tern)
Sovs:
20 g smør
20 g mel
3 dl mælk
1 dl kogevand fra spidskålen
1 dl revet ost (brug evt. rester)
salt og peber

  1. Kog det delte spidskålshoved i letsaltet vand i 10 min.
  2. Smelt imens smørret og rør det sammen med melet. Spæd med koghed mælk og 1 dl kålvand. Lad det koge kort og rør så osten i. Smag til med salt og peber
  3. Anret kålen i et halvdybt fad og hæld sovsen over. Drys med skinke. Servér evt. brød til.