sandwich
SPONSORERET indhold

Spidskål og makrel

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Savner du inspiration til at tabe et par kilo eller gerne vil holde vægten.

Af: Vibeke Lehn Foto: Nicolai Mørk
26. apr. 2013 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

4 Primitivo sandwichbrød à 125 g
½ fintsnittet spidskål
1 udkernet, fintsnittet æble
1 udkernet, fintsnittet chili
1 spsk rapsolie
1 tsk honning
2-3 spsk limesaft
salt, peber
en god håndfuld bredbladet persille
en god håndfuld dild eller kørvel
200 g røget makrel

Sådan gør du:

Bland spidskål, æble og chili, smag til med rapsolie, honning, limesaft samt salt og peber og vend persille, dild eller kørvel i salaten. Pluk makrellen i grove stykker. Flæk brødene igennem, læg salat og makrel i og luk brødene sammen.


ENERGI PR. PERSON: 500 kcal, fedt 30%, protein 17%, kulhydrat 53%.