Sund salat med spinat
SPONSORERET indhold

Spinatsalat med pærer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Ditte om salaten: Den smager fantastisk til fisk, og babyspinat er sprængfyldt med jern, A- og C-vitamin.

Af: Ditte Ingemanns
01. apr. 2014 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

75 g babyspinat
2 pærer
2 spsk græskarkerner
1 tsk olie
1 tsk salt
DRESSING:
ca. 6 kardemommekapsler eller 1 tsk stødt kardemomme
1 spsk rapsolie
1 tsk flydende honning
1 tsk æblecidereddike
salt og peber

Sådan gør du:

Skyl spinatbladene grundigt, læg dem til tørre på et viskestykke og kom dem i en stor skål. Skær pærerne ud i små tern og bland dem med spinaten. Rist græskarkernerne på en varm pande i olie, indtil de bliver gyldne og „popper” − drys dem til sidst med salt. Kom kardemommekapsler i en morter og stød de sorte frø til fint pulver − fjern skallerne. Bland kardemomme med de øvrige ingredienser til dressingen og smag den til. Hæld dressing over salaten og drys med græskarkerner.