SPONSORERET indhold
Sprængt oksebryst med peberrod
Klassisk ret, der pynter på middagsbordet og vækker begejstring hos de fleste gæster.
Af: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: MikkeL AdsbøL Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
(4-6 personer)
Ingredienser
8-12 skiver sprængt oksebryst fra slagteren
Flødepeberrod:
1½ dl piskefløde
1 tsk. sukker
¼ tsk. salt
2 tsk. hvidvinseddike
4 spsk. friskhøvlet peberrod
Til servering:
salatblade
Tilbehør:
rugbrød
- Pisk flødeskummet til blødt skum. tilsæt sukker og salt. rør eddiken i, og vend peberroden i.
- Placer lidt skyllede og afdryppede salatblade på rugbrødet. fordel skiver af kødet over. kom flødepeberrod på og evt. lidt friskhøvlet peberrod på toppen.