Sprængt oksebryst med peberrod
SPONSORERET indhold

Sprængt oksebryst med peberrod

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Klassisk ret, der pynter på middagsbordet og vækker begejstring hos de fleste gæster.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: MikkeL AdsbøL Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
08. maj. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(4-6 personer)

Ingredienser

8-12 skiver sprængt oksebryst fra slagteren
Flødepeberrod:
1½ dl piskefløde
1 tsk. sukker
¼ tsk. salt
2 tsk. hvidvinseddike
4 spsk. friskhøvlet peberrod
Til servering:
salatblade
Tilbehør:
rugbrød

  1. Pisk flødeskummet til blødt skum. tilsæt sukker og salt. rør eddiken i, og vend peberroden i.
  2. Placer lidt skyllede og afdryppede salatblade på rugbrødet. fordel skiver af kødet over. kom flødepeberrod på og evt. lidt friskhøvlet peberrod på toppen.