Sprød asian style-salat med svinekød
SPONSORERET indhold

Sprød asian style-salat med svinekød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det lyder måske underligt at bruge hakket svinekød i en salat. Men det er virkelig både godt, nemt og hurtigt! Retten her kan laves på 15-20 minutter.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
10. jun. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

400 g hakket svinekød (eller okse/gris)
lidt olivenolie
2 fed hvidløg
1 tsk sukker
3-4 spsk fiskesauce
½ - 1 lime, saft heraf
1 rødløg
1 grøn chili
1 håndfuld mynte
2 håndfulde koriander

Salat:
2 hjertesalater eller 1-2 hovedsalater
1 bundt radiser
1 agurk
½ lime, saft heraf
1-2 spsk fiskesauce
limebåde

Sådan gør du

Steg kødet i lidt olie på en varm pande. Skær hvidløget i tynde skiver, og steg det med. Smag til med sukker, fiskesauce og lime, og tag panden af varmen. Snit løget i tynde både, og skær chilien i fine skiver. Vend begge dele med det varme kød, sammen med mynte og koriander.

Salat: Pluk salaterne, og skær radiserne i tynde siver. Flæk agurken, og skrab kernerne ud med en teske. Skær agurken i skiver.

Anret salat, radiser og agurk på et fad, dryp med lime ogfiskesauce, og top med kød. Server straks med limebåde til.

TIP! Denne ret kan eventuelt serveres med fuldkornsris.

PRØV OGSÅ: Ceviche med fuldkornschips