Opskrift på sprød brøndkarse med bagte auberginer, granatæble, quinoa og gedefeta
SPONSORERET indhold

Sprød brøndkarse med bagte auberginer, granatæble, quinoa og gedefeta

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Mira Arkin Foto: Mikkel Adsbøl
18. mar. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

 ½ aubergine
5 spsk olivenolie
havsalt
100 g quinoa kogt og afkølet
2 bundter brøndkarse, grofthakket
50 g gedefeta, grofthakket
saft af ½ citron
2 spsk balsamico
1 granatæble, alle kernerne frigivet.

Sådan gør du

Skær auberginen i skiver og bag dem på en bageplade med lidt olivenolie og havsalt over i ca. 30 min. Kog quinoa’en efter posens anvisning og lad den køle af. Bland den med brøndkarse, gedefeta, aubergine og citron/balsamico-dressing. Kom til sidst granatæble på og pynt med brøndkarse.