Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

kylling sandwich
Foto: Maria Nielsen

kylling sandwich

Sprød filone med kylling

Lækker sprød kyllinge sandwich

4
Print

4 små filonebrød (portionsbrød)
2 stk. stegt kyllingebryst

Pesto-creme:
100 g ricotta
3 spsk økologisk pesto
1 håndfuld blandede salater
2 grillede, flåede peberfrugter
1 bdt. forårsløg

Sådan gør du:

Flæk brødene igennem på langs. Flæk ligeledes kyllingebrysterne igennem på langs, så der bliver fire flotte stykker. Rør og smag ricottaen til med pesto, salt og peber, smør den mellem brødene, der lægges sammen med salater, stykker af grillet peberfrugt og forårsløg − der er snittet tyndt på langs. Top med kyllingekødet og server.

Energi pr. person: 420 kcal, fedt 29%, protein 26%, kulhydrat 45%.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund frokost og Frokost