kylling sandwich
SPONSORERET indhold

Sprød filone med kylling

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker sprød kyllinge sandwich

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Nielsen
12. okt. 2012 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

4 små filonebrød (portionsbrød)
2 stk. stegt kyllingebryst

Pesto-creme:
100 g ricotta
3 spsk økologisk pesto
1 håndfuld blandede salater
2 grillede, flåede peberfrugter
1 bdt. forårsløg

Sådan gør du:

Flæk brødene igennem på langs. Flæk ligeledes kyllingebrysterne igennem på langs, så der bliver fire flotte stykker. Rør og smag ricottaen til med pesto, salt og peber, smør den mellem brødene, der lægges sammen med salater, stykker af grillet peberfrugt og forårsløg − der er snittet tyndt på langs. Top med kyllingekødet og server.

Energi pr. person: 420 kcal, fedt 29%, protein 26%, kulhydrat 45%.