Sprød rødbedesalat med ingefær og mandler
SPONSORERET indhold

Sprød rødbedesalat med ingefær og mandler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Den klassiske rødbede bliver en helt ny oplevelse i den her salat.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
26. jan. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

600-700 g rødbeder
1 skalotteløg eller ½ rødløg
1 bakke rucolasalat
1-2 skalotteløg
75-100 g mandler

Dressing:
et lille stykke ingefær, ca. 2-3 cm
½ citron, saft heraf
1 tsk flydende honning
2 spsk soja, f.eks. tamari
salt og peber

Sådan laver du

Skræl rødbederne, og skær dem i tynde skiver for eksempel på en mandolin, eller riv dem på den grove side af rivejernet. Pil og skær skalotteløg i tynde skiver. Skyl rucolasalat, og slyng den fri for vand. Hak mandlerne groft, og rist dem let gyldne på en pande.

Dressing:
Riv ingefær på den fine side af rivejernet, og rør det sammen med citronsaft, honning, soja, salt og peber. rødbederne meddressingen, og vend det med rucola. Anret salaten på et fad, og drys med mandler. 

PRØV OGSÅ: Kyllingesalat med rødder og wasabi-dressing