Brød opskrift med grov valnøddepesto og mozzarella
SPONSORERET indhold

Sprøde brød med grov valnøddepesto og mozzarella

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Pernille Skjødt Foto: Wichmann og Bendtsen
27. jan. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
Til 4 personer

Ingredienser

½ bundt bredbladet persille
60 g valnødder
1 dl olivenolie
½ fed hvidløg skåret i tynde skiver
2 spsk revet parmesan
salt og peber
2 spsk citronsaft
2 skiver italiensk brød med sej krumme
lidt olivenolie til at grille brødet i
75-100 g frisk bøffel mozzarella, skåret i små stykker
12-14 sorte oliven udstenede
frisk kværnet sort peber
1 lille håndfuld basilikumblade.

Sådan gør du

Pluk persillebladene fra stilkene. Kom persille, valnødder, olivenolie, hvidløg, parmesan, lidt salt, peber og citronsaft i en blender eller foodprocessor og blend til grov pesto-lignende konsistens er opnået. 
til før middagen.

Kom et par dråber olivenolie på brødet og grill det på begge sider, til de er sprøde. Skær det grillede brød i mindre stykker af ca. 3-4 cm, og kom en ½ tsk grov pesto på hvert brød, et lille stykke mozzarella, sort oliven, frisk kværnet peber og basilikum.