Sprøde croissanter
SPONSORERET indhold

Sprøde croissanter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Køb en pakke færdig dej, fyld den efter smag, og server de lette horn lune.

Af: Karen Hare Foto: Jesper Glyrskov
20. maj. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
6 stk.

Ingredienser

1 pakke dej til croissanter
6 tsk. abrikosmarmelade eller 75 g marcipan æltet med 40 g sukker eller 6 små stykker mørk chokolade eller blød nougat

Sådan laver du croissanter

  1. Luk dejrullen op, og bred forsigtigt dejen ud på et ark bagepapir, så den så vidt muligt beholder sin rektangulære form.
  2. Skær den i trekanter med pizzahjulet efter de stiplede linjer, og læg lidt fyld på hver af de brede ender. Tril dejen løst sammen, og læg den på pladen.
  3. Bag hornene efter anvisningen på pakningen.