Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Sprøde flødevafler
Foto: Thomas Hergaard

Sprøde flødevafler - opskrift fra Hjemmet

Sprøde flødevafler

(ca. 6 lag)
Print

Arbejdstid:20 min.
Bagetid: 30 min.
Ikke fryse-egnet
125 g hvedemel
1 dl øl
2 æggeblommer
50 g smør (smeltet)
3 spsk sukker
¼ tsk salt
4 æggehvider
1 dl piskefløde
Tilbehør:
syltetøj eller flormelis

  1. Rør melet ud i øl og tilsæt æggeblommer, smør, sukker og salt. Pisk æggehviderne stive og pisk fløden til skum. Vend æggehvider og flødeskum i dejen.
  2. Bag dejen i et varmt vaffeljern – brug ca. 1 dl dej pr. lag.
  3. Server med syltetøj eller flormelis.
Se, hvad vi ellers skriver om: Julemad