Sprøde forårsruller med salat
Ingredienser
300 g hakket svinekød 3-7%
1 tsk knust ingefær
1/2 tsk rød thaikarry
200 g snittet spidskål
100 g bønnespirer
150 g rejer
salt, peber.
4 plader filodej.
1 frillice
150 g sukkerærter
1 stor håndfuld ærteskud.
1 dl sød chilisauce.
Sådan gør du
Svits kødet ved god varme og krydr med ingefær og thaikarry. Tilsæt spidskål og svits endnu et par minutter. Bland med bønnespirer og rejer og smag til med salt og peber.
Del hver plade filodej i tre lige store stykker. Fordel fyldet på dejpladerne i den ene ende. Rul en gang, fold siderne ind over og rul dem stramt sammen. Se anvisningen på pakken med filodej.
Læg forårsrullerne på en bageplade og bag dem ved 230 grader i ca. 10 min., til de er gyldne og sprøde.
Bræk salaten i mindre stykker og bland med snittede sukkerærter og ærteskud. Servér salaten og chilisaucen til de sprøde forårsruller.