SPONSORERET indhold
Sprøde kammerjunker med rugmel
Sprøde kammerjunker med rugmel - du kan også udskifte rugmelet med fuldkorns-speltmel.
ca. 80 stk.
Ingredienser
Sprøde kammerjunker med rugmel
150 g hvedemel
100 g rugmel
1 tsk. bagepulver
125 g smør
75 g sukker
2 tsk. reven usprøjtet citronskal
1 lille æg
1 spsk. mælk
Sådan laver du kammerjunker med rugmel
- Bland de to slags mel og bagepulver. Smuldr smørret heri. Tilsæt de øvrige ingredienser, og saml dejen.
- Rul dejen til stænger, og skær dem i små stykker. Rul dejen til 40 kugler.
- Sæt kuglerne på bagepapir på en bageplade.
- Bag kagerne ved 200 gr. i 6-7 min. Skær kagerne midt over. Stil dem på bageristen, og tør dem i ovnen ved 150 gr. i ca. 20 min.
- Brug kammerjunkerne som drys på koldskål, over is og bærdesserter.