Sprøde kammerjunker med rugmel
SPONSORERET indhold

Sprøde kammerjunker med rugmel

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sprøde kammerjunker med rugmel - du kan også udskifte rugmelet med fuldkorns-speltmel.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
23. apr. 2015 | Opskrift | Hendes Verden
ca. 80 stk.

Ingredienser

Sprøde kammerjunker med rugmel
150 g hvedemel
100 g rugmel
1 tsk. bagepulver
125 g smør
75 g sukker
2 tsk. reven usprøjtet citronskal
1 lille æg
1 spsk. mælk

Sådan laver du kammerjunker med rugmel

  1. Bland de to slags mel og bagepulver. Smuldr smørret heri. Tilsæt de øvrige ingredienser, og saml dejen.
  2. Rul dejen til stænger, og skær dem i små stykker. Rul dejen til 40 kugler.
  3. Sæt kuglerne på bagepapir på en bageplade.
  4. Bag kagerne ved 200 gr. i 6-7 min. Skær kagerne midt over. Stil dem på bageristen, og tør dem i ovnen ved 150 gr. i ca. 20 min.
  5. Brug kammerjunkerne som drys på koldskål, over is og bærdesserter.